Sursa foto: mmafighting.com

Nunes un este interesată de o luptă cu Cyborg momentan

Întrebată dacă are accepta un meci cu de Randamie – campioana categoriei pană 65.8 kg, Amanda Nunes, actuala campioană a categoriei imediat inferioare 61.2 kg a afirmat în cursul conferinţei de presă de miercurea trecută că ar acepta. În schimb, dacă i s-ar propune un meci cu Cris Cyborg, cel mai probabil ar refuza:

“Vreau să lupt cu cea care are centura, cu de Randamie – a spus Nunes. Pentru că aş vrea să o bat pe ea. Dacă UFC mi-ar da oportunitatea să urca cum, aş acepta. Mai târziu e altceva”.

În timp ce unii au început să vorbească despre un meci cu Cyborg, Nunes a fost sinceră. “Să te pregăteşti pentru un adversar mai mare, mai periculos – Cyborg este cea mai dominantă luptătoare şi are cam 77 de kilograme – ia mult timp”, spune ea.

“Vreau să o văd pe Cyborg cu centura asta. Nu mă interesează o luptă cu ea. Mă interesează să lupt cu ce acare are centura acum. După următoarea luptă, vom vedea ce se întâmplă”.

“Ar trebui să fac multe până să lupt cu Cyborg. Cyborg este mai grea, mai mare decât mine. Ar trebui să îmi schimb stilul de antrenament ca să lupt cu Cyborg. Ăsta este un lucru pe care trebuie să îl discut cu antrenorii mei”.

În momentul de faţă, Nunes se concentrează să îşi apere titlul la categoría 61.2kg împotriva Valentinei Shevchenko la UFC 213 pe 8 Iulie în Las Vegas. Cele două şi-au schimbat cuvinte dure în timpul conferinţei de presă săptămâna trecută. Nunes a atins-o cu pumnul pe Shevchenko susţinând că aceasta ar fi atins-o prima.

“Dacă îmi oferă un meci cu de Randamie înaintea Valentinei, aş accepta. Dar acum am alt obiectiv. Asta e lupta pentru care mă pregătesc”.

De Randamie a învins-o pe Holly Holm la inaugurarea titlului la categoria pană la UFC 208, în Februarie. Cyborg, deşi este cea mai bună atletă a categoriei 65.8 Kg, un a luat parte la acea luptă din cauza unor problema de sănătate în urma slăbirii făcute în Septembrie şi o suspendare din partea USADA – care ulterior a fost revocată din cauza unei scutiri retroactive de utilizare terapeutică.

Viitorul categoriei pană este incert. Cyborg vrea să lupte la UFC 214 pe 29 Iulie în Anaheim dar nu are adversară. De Randamie ia o pauză iar data revenirii ei este incertă.

Dacă Nunes o învinge pe Shevchenko, spune că plănuieşte o mişcare care ar putea fi chiar la noua categorie 56.7 kg. În acelaşi timp, Nunes nu exclude categoria 65.8 kg pe viitor.

“După luptă. Lucrurile se pot schimba”, spune Nunes. “Aş putea să cobor la în categorie dar va fi întâi în sală să văd cum merge. Vom vedea. După lupta asta orice este posibil. Am terminat categoria asta. Am bătut toate sportivele de top din categorie până am obţinut centura. Când am luat centura, am bătut-o pe cea mai bună. Voi încerca şi altceva – să cobor, să urc, vom vedea”.

 

Categories
Stiri

RELATED BY