Sursa foto: nfight.net

Daniel Cormier – “ Tipul ăsta a trişat toată viaţa”

Vinerea trecută, în timpul Conferinţei de presă a UFC de vară s-au încins spiritele între Daniel Cormier – campionul categoriei semigrea şi  Jon Jones. Cei dori şi-au adus insulte unul altuia şi aproape că s-au lovit. Cormier l-a numit pe Jones drogat – făcând aluzie la scandalul cu substanţe interzise în care a fost implicat.

În timp ce Jones a replicat că l-a învins în 2015 după un weekend de cocaină, lui Cormier i s-a atras atenţia că a insulta pe cineva bazat pe consumul de substanţe interzise este în afara limitelor.

Cormier nu a fost de acord, argumentând că problemele lui Jones nu i-au afectat numai cariera şi viaţa lui dar şi pe a altora din jurul lui.

„Aceste lucruri sunt publice şi dacă şi-ar fi făcut asta numai lui, fără să îi afecteze pe alţii, probabil că un aş fi spus nimic. Dar indiscreţia lui şi greşelile mi-au influenţat şi mie cariera şi felul în care sunt perceput – afirmă Cormier la “The Luke Thomas Show”. Mulţi spun că nu aş fi fost campion dacă el nu ar fi făcut lucrurile astea. Poate, dacă m-ar fi bătut din nou dar ar trebui să fii luptat pentru asta. Oamenii nu mă respectă cum ar trebui. Si nu numai că nu mă respectă, dar şi discreditează tot ce am făcut. Aşa că nu depăşesc limitele”.

Cormier a adus în discuţie şi condamnarea pe care a primit-o în 2012 pentru accidentul în urma căruia a fost depistat pozitiv cu cocaină.

„Asta este o alegere pe care a facut-o. Nu ne naştem cu dependenţe. Facem alegeri. Deci da, o să fac asta şi o să îi spun orice vreau eu”.

Cormier merge şi mai departe şi în acuză pe Jones că a trişat de-a lungul întregii cariere, folosind substanţe care să îî potenţeze forţa şi nu numai substanţe de recreere pe care a admis că le-a consumat.

“Cred de asemenea că este consummator de steroizi, 100%.”.

Cormier admite că afirmaţiile sunt bazate pe credinţe proprii dar raţionamentul lui este: “Dacă Jones este dispus să ia un drog precum cocaína înaintea celui mai important meci din carieră, de ce un ar lua şi o substanţă cares ă îl ajute? Chiar cred că tipul ăsta a trişat toată viaţa”.

 

Categories
Stiri

RELATED BY