Sursa foto: espn.com

Dana White a bătut palma cu McGregor şi începe negocierile cu Mayweather

Preşedintele UFC Dana White a confirmat miercuri că a încheiat negocierile cu McGregor şi începe discuţiile cu Mayweather în ceea ce priveşte meciul de box dintre cei doi ce ar urma să fie disputat anul acesta.

„Cu McGregor am terminat, încep să lucrez cu Mayweather acum – dezvăluie White pentru TNT. Nu spun  că meciul se va întâmpla dar am rezolvat cu una din părţi şi încep să lucrez cu cealaltă. Dacă ajungem la o înţelegere cu Haymon şi Mayweather, lupta va avea loc”.

Acest lucru a fost confirmat de McGregor pe site-ul Mac Life „ Este o onoare să semnez acest acord care depăşeşte orice record, alături de partenerii mei Zuffa LLC, The Ultimate Fighting Championship şi Paradigm Sports Management” – afirmă McGregor.

„Prima şi cea mai importantă parte a acestui contract istoric a fost semnată. Felicitări părţilor implicate. Acum aşteptăm semnătura lui Haymon şi a boxerului său zilele viitoare”.

Negocierile cu McGregor cu siguranţă au detaliat implicarea UFC în pay per view ca şi o împărţire a câştigurilor astfel încât ambele părţi să aibă de câştigat în urma luptei. McGregor are contract exclusiv cu UFC deci promoţia ar trebui să renunţe la el dacă va concura în alt sport.

Bineînţeles, White a spus că UFC va colabora cu promoţia care va organiza lupta, dat fiind faptul că McGregor este luptător UFC.

Data propusă este 16 Septembrie iar lupta ara vea loc in Las Vegas, cu tóate că White a părut ezitant în privinţa datei, având în vedere că lupta dintre Saul “Canelo” Alvarez şi Gennady Golovkin a fost anunţată pentru aceeaşi dată.

Categories
Breaking NewsStiri

RELATED BY