Sursa foto: sherdog.com

Tumenov : UFC nu este interesat în promovarea sportivilor ruşi

În ultímele luni, organizaţii ruse precum Absolute Championship Berkut (ACB) şi Fight Nights Global (FNG) au adoptat veterani UFC nemulţumiţi de condiţiile contractelor. Luptători ca Albert Tumenov şi Nikita Krylov se numără printer cei din urmă întorşi pe scena locală unde au încheiat contracte mai avantajoase decât cele cu UFC-ul.

Potrivit lui Tumenov, nu numai ca UFC-ul a refuzat să îmbunătăţească termenii contractelor dar i-au prezentat o ofertă nerealist de slabă, sportivul vazându-se nevoit să se retragă din organizaţie.

“În cele din urmă, am decis că trebuie să plecăm de acolo, a declarat Tumenov pentru cage-side.ru. ACB a fost interesată de mine şi mi-a făcut o ofertă bună. Nu planuisem să părăsesc organizaţia. Să vedem ce se va întâmpla în viitor”.

În timpul contractului cu UFC, Tumenov a obţinut un palmares de 5-3 – dintre care două înfrângeri recenté. Cea mai notabilă victorie a sa a fost în 2016 împotriva lui Lorenz Larkin. După înfrângerile cu Gunnar Nelson şi Leon Edwards, Tumenov a semnat cu ACB unde va lupta la 66.8 kilograme cu Marcelo Alfaya

Sportivul susţine că UFC-ul nu susţine sportivii ruşi: “Este complicat pentru un rus să lupte in UFC. Este o organizaţie americană. Încearcă să îî promoveze pe ai lor. Luptătorii din Rusia nu aduc mulţi bani. Nu sunt interesaţi să promoveze ruşi

Categories
Stiri

RELATED BY