Sursa: skysports.com

Tyson Fury: Lupta cu Anthony Joshua va fi una uşoară

Sursa: skysports.com

În vârstă de 28 de ani, Tyson Fury spune că este gata să revină în ring după suspendarea primită în Octombrie 2016 pentru consum de substanţe interzise.

El susţine că promoterul englez  Eddie Hearn a rezervat déjà Stadionul Wembley pentru anul viitor, în vederea unei lupte cu Anthony Joshua.

“Eddie a rezervat deja Stadionul Wembley pentru Aprilie, anul viitor. Nu este alt loc unde ar trebui să aibă loc lupta. Aş fi luptat cu Joshua în Octombrie dar cred că Klitschko va cere revanşa. Sincer să fiu, cred ca niciunul un vrea să lupte cu mine încă Joshua s-a străduit cu Klitschko iar eu l-am dus pe Klitschko la şcoală, m-am jucat cu el, mi-am pus mâinile la spate la propriu. Nu sunt pregătiţi pentru asta. Multă lume ar spune că AJ mă bate dar după cum am spus de multe ori, suntem într-un sport numit  “dulce ştiinţa”. Nu este un concurs de body building. Joshua este o luptă uşoară pentru mine”

Fury este profund afectat de acuzaţiile că ar fi folosit substanţe interzise şi contestă că ar fi apelat vreodată la substanţe care cresc performanţa sportivă. În acelaşi timp, a recunoscut că a folosit cocaină pentru a trata depresia. După acest lucru a renunţat la titlurile WBA şi WBO şi licenţa i-a fost ridicată.

Categories
Boxing

RELATED BY