Sursa foto: mmafighting.com

Diaz – frustrat că nu apare pe cutiile de cereale

Diaz - frustrat că nu apare pe cutiile de cereale

Sursa foto: mmafighting.com

Deşi se bucură de notorietate şi are o bază solidă de fani, Nate Diaz  acuză UFC-ul că el şi fratele său nu sunt promovaţi aşa cum sunt alţi luptători.

“Noi de ce nu suntem pe afişe peste tot? Eu un pot să fiu promovat? Eu de ce un sunt pe cutiile de cereale? Uitaţi-vă la cutiile de cereale – mai multă lume mă cunoaşte pe mine decât pe el.”

“După cum am spus, sunt vegetarian, fac triatlón, învăţ copiii ceva. Dar tot ce vor ei este să promoveze sportivi medii şi să mă ascundă pe mine în colţuri”

“Fac tot posibilul să nu vorbească despre noi. De îndată ce cineva întreabă care sunt vedetele, cu siguranţă nu spun eu şi Nick”.

Totodată, Nate spune că UFC-ul nu i-a contactat pentru UFC 209, ţinut în zona din care sunt ei şi pe care ar fi putut-o reprezenta şi susţine că este un joc de orgoliu pe care UFC-ul îl joacă.

“Cred că m-am făcut înţeles, adaugă Diaz. După cum am spus, nu vreau să lupt oriunde dar asta r fi trebuit să se întâmple. Nu? Nu ar fi trebuit să încerce asta? Toată lumea aşteaptă dar ei nici măcar nu au încercat. Ei vor ca eu să dispar”.

Categories
MMA

RELATED BY